fredag 25 mars 2011

Dålig på att uppdatera

Tyvärr har jag varit lite dålig på att uppdatera här, men det går ändå utmärkt att göra en beställning om man vill det...eller köpa det jag redan har gjort ;)

Har gjort 3 beställningar på namnsmycken sedan sist och ett specialsmycke till min kusin som fyllt år. Har fått massor med beröm för smyckena jag gjort och det är kul att höra att det gillas.

Så passa på nu att göra en beställning om du vill ge bort ett fint och unikt namnsmycke på morsdag i Maj, eller om det är någon som fyller år... Eller varför inte en doppresent...
Du kanske har en tanke på ett smycke du skulle vilja ha, men inte hittat någonstans. Kanske kan jag gå hjälpa dig och göra det smycket till dig ;)

lördag 5 mars 2011

Senaste dagarnas kreationer

Här kommer mina senaste kreationer som jag gjort under denna vecka.

Ett halsband med pärlor i gröna toner gjord på plastad stålwire med ett magnetlås. Hänget är en skyddsängel som går i grönt.
Pris: 200:-

Dubbelradigt armband på plastad stålwire, dekorerad med en stjärna.
Pris: 80:-

Dubbelradigt armband av sötvattenspärlor i grå och ljus lila på elastisk tråd dekorerad med en silverfärgad ring med lite strass.
Pris: 90:-

Armband på memorywire med pärlor i ljus och mörk lila pärlor, transperanta pärlor och silverfärgade detaljer.
Pris: 80:-

Armband av "mor-sonkedja" med en sträng av rödaktiga seedbeads trätt genom, silverfärgade hjärtan och mörkrosa pärlor som detaljer.
Pris: 70:-

Halsband av "mor-sonkedja", hamrat härta, tre rosa pärlor som är ihop länkade. På staven har jag stansat in "LOVE" "HOPE" "FAITH". Mycket fint halsband!
Pris: 250:-

torsdag 3 mars 2011

Loppis!

Kommer att finnas på loppisen uppe på Folkparken nu på söndag 6/3. Så alla som vill titta på det jag gjort, köpa något eller göra en beställning kan ju kika förbi ;)

Har några halsband gjorda som jag säljer till förmån för Djurskyddet i Skellefteå, så om inte annat kom och köp ett sådant och gör samtidigt en god gärning.